Oplevering

Donderdag 14 juli was een speciale dag. Het gebouw is toen opgeleverd. Oké, toegegeven, het was een bijzondere oplevering. (Maar dat past ook wel bij zo’n bijzonder project.) Bij een normale oplevering is de woning helemaal klaar en wordt alles nog even gecontroleerd. Zoals jullie weten is ons gebouw nog niet klaar. De appartementen zijn helemaal klaar. Zaken als de gemeenschappelijke ruimte en de tuin moeten toch nog even wachten. Dat vindt iedereen, en zeker de huurders, jammer. Gelukkig is er volop begrip. Alle huurcontracten zijn getekend (er werd door een familie zelf een glaasje bubbels geschonken) en men heeft er zin in. 

Álle huurcontracten betekent op dit moment 4. Appartement A is nog te huur. Omdat er zich geen belangstellenden uit Geijsteren hebben gemeld staat er nu een bericht in de dorpsblaadjes van de omringende dorpen. Mocht je dus toch belangstelling hebben? Laat het dan snel aan Jac (derikxjjm@outlook.com) weten.

Op zaterdag 16 juli is er volop gepoetst. Ik wil trouwens nog wel even een complimentje geven aan de bouwbedrijven. Er was nauwelijks rommel. Ze hebben niet alleen heel netjes gewerkt, maar ook netjes opgeruimd. Geen rommel betekent echter niet dat er geen stof was. De vrijwilligers hoefden zich niet te vervelen. De sfeer zat er al meteen goed in en de handjes bleven wapperen.

Ofschoon er flink wat meters zijn gemaakt is de klus nog niet geklaard. Zaterdag 23 juli gaan we weer verder. Heb je dus tijd en zin om ons dan (weer) te helpen? Dat zou erg fijn zijn! Vele handen maken licht werk en het zijn de laatste loodjes voordat de huurders hun appartementen gaan inrichten. Laat je het dan weer even aan Harrie (harrie@vkreij.nl) weten?