Samen

De beoogde datum (1 augustus 2022) waarop de huurders hun appartementen kunnen betrekken nadert met rasse schreden. Een mooi moment om te beginnen met het aftellen door middel van een wekelijkse update in het Geijsters Nieuws. 

De focus ligt deze week op het uitgangspunt “voor Geijsteren, door Geijsteren”. 

Bij de open dag werd ik geraakt door de passie van de bij dit project betrokken Geijsternaren. Het was meteen duidelijk dat dit “hun” project was en niet het “ding” van een paar bestuursleden. 

In de (nog) korte tijd dat ik deel van het bestuur mag uitmaken heb ik al heel veel voorbeelden van deze betrokkenheid gezien. Van jong tot oud, dames en heren, iedereen draagt dit project een warm hart toe. 

We kunnen rekenen op de adviezen van de inrichtingscommissie, de tuincommisie en de toewijzingscommissie. Maar buiten deze “formele” commissies kunnen we ook steeds, spontaan, rekenen op de vrijwilligers uit Geijsteren. Of het nu gaat over het verwijderen van de klinkers, het slopen, het monteren van de keukens of het ontwerpen van het logo. Als er “handjes” nodig zijn is één telefoontje vaak genoeg om het balletje te laten rollen. 

Over het monteren van de keukens gesproken. Even een quizje. Welke van de onderstaande groepen is de keukens aan het monteren? Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

  1. Mannen tussen de 20 en de 35 jaar.
  2. Mannen tussen de 35 en 65 jaar
  3. Vrouwen tussen de 20 en 35 jaar.
  4. Vrouwen tussen de 35 en de 65 jaar.

Het bestuur staat er nooit alleen voor. En dat is voor ons erg prettig. Want ook voor het bestuur geldt: We doen het met z’n allen! En dat is de enige mogelijkheid om er voor te zorgen dat Nève de Meister ook in de toekomst een begrip in de Geijsterse gemeenschap zal zijn.